Facebook dhe Instagram u ‘’fikën’’ në të gjithë botën, zbuloni çfarë gjesti qesharak bënë të fiksuarit pas tyre

0
251

Faqet e internetit të rrjeteve më të mëdha sociale në botë kanë ndaluar së funksionari prej disa orësh ditën e djeshme.
Ky është konsideruar si një problem i rëndësishëm global ndërkohë që njerëz nga e gjithë bota kanë hasur probleme në arritjen e faqeve të Instagram, Facebook dhe Whatsapp.

Përdoruesit e rrjeteve sociale në Irlandë kanë marrë një vendim drastik pasi kanë lajmëruar policinë për mosfunksionimin e tyre, në kuadër të shakasë.
Policia e Zelandës së re ka lëshuar një njoftim ku kërkojnë nga përdoruesit e rrjeteve sociale të mos i thërrasin për problemet që kanë nga rënia e Instagram-it dhe Facebook-ut.
Ata u shprehën:
Fatkeqësisht s’mund të bëjmë asgjë për këtë, ju e dini, ata janë me bazë në Amerikë dhe ne jemi policë. Kështu që, ju lutem mos na thirrni të raportoni për këtë. Ju lutemi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here