‘Superhëna’ e tretë dhe e fundit do të shfaqet në 20 mars duke mbyllur kështu spektaklin hënor që filloj në janar të 2019. Hëna e plotë e quajtur ndryhe si ‘Hëna e zezë’ është në të njëjtën ditë me ekuinoksin pranveror duke i hapur rrugë kështu sezonit të ri. Njësoj si herët e tjera hëna do të jetë më afër trajektores së Tokës duke u dukur kështu më e madhe dhe më e ndritëshme. Hera e fundit që ekuinoksi pranverorë dhe hëna e plotë kanë qënë në të njëjtën ditë ishtë mars 1981.

Epitetet që i janë vendosur hënës duke e quajtur atë të plotë apo të zezë e kanë burimin prej lashtësisë. Emri, forma dhe madhësi tregojnë ardhjen e pranverës, ngrohjen e kohës dhe rigjallërimin e natyrës.

Ndërkohë sipas medias prestigjoze CNN asteroidi 2019 EA2,do të kalojë në afërsi të Tokës por pa ndonjë incident . Mendohet se përkatësisht më 21 dhe 22 mars do të kaloj afër planetit tonë.