Me flamuj në duar dhe muzikë tradicionale, Gjirokastra feston çlirimin e Greqisë

0
303

Qyteti i Gjirokastër po feston ditën e sotme përvjetorin e çirimit të Greqisë, festimet janë organizuar në fshatin Dervician.

Dosja.al mëson se prezent në këto festime të organizuara është edhe ish-ministri i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Republikës së Shqipërisë, Spiro Ksera dhe Konsulli i Përgjithshëm.

Vihet re mungesa e prefektit të qarkut Astrit Alia, dhe e ish-deputetit Vangjel Tavo, të cilët kanë qenë të ftuar.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here