Ky quiz 20-sekondësh mund t’ju lexojë mendjen!

0
416

Koha për një quiz të shpejtë. Pa humbur kohë zgjidhni një numër nga tabela e mëposhtme.

Pasi ta keni zgjedhur, kontrolloni tabelat e tjera për të parë nëse është apo jo numri juaj.

-Nëse është në tabelën e verdhë, mbajeni tabelën shënim (ose në mendje).

-Nëse është në tabelën portokalli, mbajeni tabelën shënim (ose në mendje).

-Nëse është në tabelën lejla, mbajeni tabelën shënim (ose në mendje).

-Nëse është në tabelën e kuqe, mbajeni tabelën shënim (ose në mendje).

-Nëse është në tabelën e gjelbërt, mbajeni tabelën shënim (ose në mendje).

Tani, të gjitha tabelat kanë nga një numër përkatës. Mblidhni numrat e tabelave ku shfaqej numri juaj.

(Për shembull: Numri numri 15 shfaqet në tabelën e verdhë, portokalli, lejla dhe të kuqe: 1+2+4+8 = 15!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here