Të paktën 1 herë në jetë: Vende të pabesueshme që duhet t’i shihni me patjetër

0
314

Ka kaq shumë vende magjike në botë, për të cilat dimë shumë pak ose nuk kemi dëgjuar kurrë të flitet. Ndodhen kaq larg Shqipërisë sonë, por kur e mendon dhe kaq afër. Nëse verën e ardhshme keni ndërmend të bëni një udhëtim jashtë vendit apo përtej kontinentit ne kemi plot 14 propozime për ju:

Lençóis Maranhenses, Brazil

Ujëvara Honokohau, SHBA

Ura Capilano, Kanada

Skellig Michael, Irlandë

Liqeni i njollosur, Kanada

Ujëvara Pongour, Vietnam

Kulla e djallit, SHBA

Prohodna, Bullgari

Pamukkale, Turqi

Tempulli Samgwangsa, Korea e Jugut

Arashiyama, Japoni

Kështjella Neuschwanstein, Gjermani

Tracy Arm Fjord, SHBA

Ta Prohm, Kamboxhia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here