Këto foto të baballarëve me fëmijët janë kaq emocionuese

0
287

Sot do të përqëndrohemi tek dashuria babë e bir/bijë duke sjellë disa nga fotot më emocionuese, por jo vetëm, të marrëdhënies së baballarëve me të vegjëlit e tyre.

Ja sa i adhurueshëm mund të jetë një baba:

Ka edhe raste kur shkon në sallon bukurie për të marrë leksione sesi të kapë flokët e të bijës

Ose kur pas një ditë të lodhshme në punë, asgjë nuk ka më rëndësi se një veprim i tillë:

Ndonjëherë baballarët janë shumë, shumë të kujdesshëm,

por ndonjëherë jo dhe aq.

Megjithatë ata janë gati përherë për të luajtur çdo rol të mundshëm.

Gjithashtu janë të vetmit ku mund të mbështetesh.

Si përfundim, ata nuk ngurojnë të sakrifikojnë veten “për nder të artit”

dhe kurrë nuk mungojnë në një festë çaji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here