Pse dikush ta sheh gjithmonë i pari story-n në Instagram

0
316

Duhet ta pranojmë se shumë nga ne postojnë në Instastory vetëm e vetëm që ‘fiksimi’ ose ish- i ta shohë sa mirë po ja kalojmë. Por shpeshherë rezulton, që ca njerëz të shfaqen gjithmonë të parët që shohin atë që ne kemi postuar.

Na lini t’ju themi nuk ka asnjë arsye për t’u shqetësuar apo për t’u hedhur përpjetë nga gëzimi.

Askush nuk na përdjek dhe askush nuk e ka mendjen të na ruajë përmes Instagram- it. Gjithçka ka të bëjë me përdoruesit me të cilët t kontaktojmë më shpesh, pra nëse flasim gjithë ditën me ‘fiksimin’ ai do të të dalë si i pari njeri që të sheh story-n, por kjo nuk do të thotë që ai rri me celular në dorë duke pritur postimet tona.

Në të njejtën kohë kjo lidhet edhe me njerëzit me të cilët komunikojmë në Facebook, pasi vëllai i madh gjithmonë hedh një sy mbi të voglin dhe këtu e kemi fjalën për Mark Zuckerberg.

Ju faleminderit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here