Statuja prej dylli e Salt Bae është një kopje reale e kuzhinierit të famshëm

0
428

Ai u bë  famshëm në Instagram kryesisht për mënyrën se si e hidhte kripën në gatimet e tij.

Salt Bae emri i vërtetë i të cilit është Nusret Gokçe tashmë është një legjendë dhe si i tillë ka statujën e vet të dyllit. Statuja të tilla kryesisht bëhen për njerëz me influencë në botë dhë kuzhinjeri në fjalë duket se ka infuencuar njerëzimin për mënyrën ekstravagante të hedhjes së kripës në gatim.

Statuja e dyllit e Salt Bae duket aq reale sa që të themi të drejtën ne nuk po bëjmë dot dalimin mes saj dhe personit fizik.

Po ju e dalloni dot?

Vepra e artit atualisht qëndron e vendosur në Nusr- Et Sandal Bedesteni, që është një ndër restorantet më të famshëm në Stamboll të Turqisë. Njerëz nga e gjithë bota po ndalojnë aktualisht në këtë resorant vetëm për të bërë një foto me statujën prej dylli të kuzhinjerit të famshëm.

Salt Bae u bë një sensacion rreth 7 vite më parë për shkak të një postimi në Twiter. Postmi në fjalë në atë kohë u pa 10 milionë herë vetëm në Instagram duke u bërë kështu viral.

Që prej asaj kohe resoranti në të cilin punonte Salt Bae filloi të frekuentohej nga personazhe të famshëm duke përmendur këtu çiftin Beckham, supermodelen Naomi Campbell dhe shumë e shumë personazhe të tjerë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here