12 foto fantastike dhe të rrezikshme që mahnitën Instagram-in!

0
260

Çfarë do të bënit për një foto fantastike që do mahniste gjithë Instagramin? Gjithçka? Dakord, ja të shohim deri ku do guxonit!

1. Kjo duhet si një ditë e hënë, kur dielli na i bën me sy, të gjithë kanë dalë të marrin disa rreze, ndërsa ne jemi në punë. Ok, e qartë!

2. Thjesht duke e parë na u morën mendtë.

3. Gjëra të vogla, kanë dalë të pinë një kafe….2000 m mbi nivelin e detit.

4. Një hap i gabuar, vetëmmm një hap i gabuar dhe…

5. Jo, jo, jo! Kalojmë tek tjetra.

6. Mirë, më ndryshe kjo; me pak ushtrime mund ta bëjmë.

7. S’më intereson ai, Yoga ka rëndësi.

8. Është përshtypja jonë apo këta po bëjnë ndonjë ritual misterioz?

9. Prit, çfarë?!

10. Reklama ‘Për flokë të fortë si çelik’ mori kuptim tani.

11. …dhe ajo u zhduk përgjithmonë!

12. E kam mik, ku është problemi këtu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here