Kujtoni Notre Dame Shqiptar

0
570

Një pamje nga Notre Dame shqiptar. Këtë e hodhën në erë vetë me dinamit etërit e atyre që sot po “qajnë” për Notre Dame në Paris.
Kisha e Vaut të Dejës qindra vjeçare,, aty ku u kurorëzua edhe Skënderbeu.
Po nuk është vetëm kaq por përditë po shkatërrohen me eskavatorë dhe po betonizohen vlera të njerezimit edhe shumë më të lashta se Notre Dame. Kësaj barbarie këtu i thonë zhvillim rilindas. Qani dhe kujisni pak edhe për to!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here