13 fotografi të së shkuarës!

0
93

Në këtë artikull do të mund të njiheni me disa fotografi nga dekadat e kaluara:

Varri i një gruaje katolike dhe një burri protestant- Hollandë, 1888

Nagasaki, 1945- 20 minuta pas shpërthimit

Banorët e Berlinit perëndimor u tregojnë fëmijët gjyshërve që jetojnë në Berlinin lindor, 1961

Bob Dylan- i me Mick Jagger- in dhe Keith Richards- in në ditëlindjen e 29- të të Jaggers- it, korrik 1972

Dasma e Jacqueline Kennedy- t , 1953

Peshim, përpara hipjes në tren

Betimi i Elvis Presley- t në Ushtrinë Amerikane, 1958

Maskë kundër gazit

Lufta e Dytë Botërore, Britani

Fidel Castro takon kozmonautin Yuri Gagarin, 1961

Një 6- vjeçar austriak me emrin Werfel gëzon pas marrjes së një palë këpucëve nga Kryqi i Kuq në Amerikë, 1947

Paradë e atletëve në Sheshin e Kuq të Moskës

Marilyn Monroe në metronë e New York- ut, 1955

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here