Si të përdorni risinë e fundit në Instagram Stories: Kuicet

0
409

Instagram na dhuroi një tjetër funksion për të ndërvepruar me ndjekësit: Kuicet!

Është në një mënyrë e kundërta e “Ask me a question.” Me “Quiz,” ju bëni një pyetje, iu ofroni ndjekësve tre – katër alternativa dhe ata përgjigjen si të ishte një test. Është qejf, apo jo?

Ja si funksionon. Së pari zgjidhni një foto në sfond.

Së dyti, klikoni këtu sipër.

Pastaj zgjidhni Quiz.

Bëni pyetjen dhe shtoni alternativat. Mos harroni të zgjidhni të saktën.

Dhe postojeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here