Iku daja erdhi rruli ska, traktor që ta shkuli.. – Frazat e para ’90

0
525

Doli nena, motra doli, dhe me gaz ne na percolli, sa gezim qe mu rit djali, dhe nje yll i ndrin te balli

Erdh shtatori muji dautit
Ene gjethet fillun me rà
Mylle gojën rruli mutit
Se st’ka ardh dita alà

O Ju rrula o Ju trima a i degjoni keto fishkellima jan fishkellimat e Dautit ule koken rruli mutit

Hajde rrul te shkojm ne plazh ik ti o daj se une kam tranazh

Daja shkon per dashnore ruli lan qafore

Iku ruli u ca paguri

Kur dauti ha mish pule, ruli dreqit ha fasule.

Shkojmë mor rrul gjer në pazar?. Iko o daj se kam dranazh.

Luga e rrulit arme e lehte me kaliber 7.8
gjith kazanat i boshatis krejt

Iku gjyshi cau ferrat ne repart ngelen kapterrat

Daja gjunte neper shkolla, rrulat me arm ne sherbim si kaqola.

Daja gjun ne qytet e ruli ne sherbim vet

Çkërkon rruli në fjetore?. Kërkon pece dhe qafore.

Përgatiti: E. Troplini/Naishtedikur.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here