Kur Instagrami Të Bën ‘BOSS’/ Olti Curri E Thotë Live, Se Sa E Ka Rrogën Dhe Me Të Vërtetë Do Çuditeni!

0
460

Ai njihet si një nga personazhet më të drejtpërdrejtë edhe pse deklaratat e tij gjithnjë shkaktojnë debate, por syri kritik i Olti Currit është shumë i mprehtë.

Ai ka një marrëdhënie shumë të mirë pothuajse me të gjithë artistët shqiptarë të cilëve u dhuron dhe tekste të bukura dhe sigurisht që nuk mund të mungonin pyetjet se sa merr për këto tekste apo sa i shkon rroga në muaj.

Një gjë e tillë i ka ndodhur së fundmi në një video livë në Instagram ky e kanë pyetur për rrogën.

“Sa e ke rrogën?”-ka qenë pyetja që i është drejtuar Oltit dhe nuk ka munguar një përgjigje nga ai.

“ “Sa e kam rrogen unë?”- mirë e kam, shtetit i deklaroj nja 4-5 mijë euro në muaj kështu që shko tek tatimet për rrogën time se aty i deklarojmë të gjitha.”-është shprehur Olti Curri në video e tij.

Me siguri pjesën më të madhe të fitimeve, Olti e ka nga reklamat se kështu ka deklaruar më parë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here