14 foto që s’duhet ta kishin parë kurrë dritën e diellit

0
434

Ja si duket një buf pa pupla:

Ja si duket lëkura e tigrit:

Ja si duken vatrat e sobës së gazit pa pjesët e metalta sipër:

Ja si duken Teletubbies pa kokat e kostumeve:

Ja si duket një top bowling-u nga brenda:

Ja si duket një zemër njerëzore pa asnjë pikë gjaku:

Ja si duket një top golfi nga brenda:

Ja si duket një stacion karburanti nga brenda:

Ja si duket një tapet dredhëze i rënë nga një ndërtesë:

Ja si duket një tavolinë bilardoje nga brenda:

Ja si duket një gojë breshke:

Ja si duken bojërat para trazimit:

Dhe ja si duket një banjë pa hapësirat ndarëse mes tualeteve:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here