Doni të testoni ndjenjat para se të martoheni? Do ishte mirë t’i përgjigjeni këtyre pyetjeve….

0
265

Dashuria duhet të jetë e fortë që të mbijetojë dhe të kalojë çdo vështirësi me të cilën ju përball jeta. Nëse jeni të dashuruar dhe keni në plan të kurrorëzoheni me martesë është momenti, ku do bënit mirë të kryenit më parë një test të thjeshtë. Ai duhet të realizohet në çift ndaj së bashku me partnerin në mënyrë të pavarur mund t’i ktheni përgjigje disa pyetjeve dhe në fund ballafaqoni përgjigjet. Kështu do kuptoni sa sa të përbashkëta apo jo keni.

Bëjeni testin dhe ne ju urojmë fat dhe jetë të lumtur!

Pyetjet:
-A përshtatemi me njëri-tjetrin?
-A kemi një bazë të fortë shoqërie?
-A duam të njëjtat gjëra?
-A janë pritshmëritë tona reale?
-A shohim më të mirën tek njëri-tjetri?
-A mundohemi të dy që ta mbajmë romancën ‘në këmbë’?
-A e ndjejmë të diskutojmë çështje me njëri-tjetrin?
-A angazhohemi të dy për të punuar në kohë të vështira?
-A do të kalonim bashkë momentet stresuese?
-A kemi njerëz suportues rreth nesh?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here