Ngjashmëri e frikshme: 20 rastet kur aktorët në rol dhe personazhet e vërtetë qenë thuajse identikë!

0
258

Një aktor i mirë ia del ta bindë audiencën se personazhi i vënë në rol është tepër i vërtetë, brenda realitetit të kinematografisë. Ndër misionet më të vështira të kësaj të fundit është portretizimi i një figure publike të mirënjohur në mbarë botën. Më poshtë do t’ju tregojmë rastet kur të paktën në aspektin fizik, rolet në fjalë qenë mëse të realizuara:

Aktorja Salma Hayek në rolin e Frida Kahlo- s, filmi “Frida”

MAJTAS: PERSONI I VËRTETË DJATHTAS: AKTORI/AKTORJA

Rami Malek si Freddie Mercury, në “Bohemian Rhapsody”


Eddie Redmayne si Stephen Hawking, te “The Theory of Everything”


Po kështu:

Cate Blanchett si Bob Dylan, në “I’m Not There”


Daniel Day-Lewis në rolin e Abraham Lincoln- it, filmi “Lincoln”


Gary Oldman si Winston Churchill, filmi “Darkest Hour”


Steve Carell si Bobby Riggs, te “Battle of the Sexes”


Vazhdojmë me:

Geoffrey Rush në rolin e Alberto Giacometti- t, te “Final Portrait”


Christian Bale si Dick Cheney, filmi “Vice”

Sissy Spacek si Loretta Lynn, filmi “Coal Miner’s Daughter”


James Franco si James Dean, në “James Dean”


Gwilym Lee si Brian May, në “Bohemian Rhapsody”


Julianne Moore si Sarah Palin, te “Game Change”


Sean Penn me rolin e Harvey Milk- it, filmi “Milk”


Adrien Brody si Salvador Dalí, te “Midnight in Paris”


Robert Downey Jr. si Charlie Chaplin, në “Chaplin”


Joe Mazzello si John Deacon, “Bohemian Rhapsody”


Matthew Broderick si Col. Robert Gould Shaw, filmi “Glory”


Jennifer Lopez si Selena Quintanilla, “Selena”


Eric Elmosnino në rolin e Serge Gainsbourg- ut, “Gainsbourg: A Heroic Life”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here