Njoftim i rendesishem që të gjithë shkodranët duhet ta lexojnë patjetër

0
302

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë qytetarët e Shkodrës se për arsye të ndërprejes së energjisë elektrike, pas një defekti në nënstacionin “Shkodrada 1”, ka patur dhe një stakim të pompave të Ujësjellësit për rreth 2 orë. Gjejmë rastin t’ iu kërkojmë ndjesë për ndërprerje e furnizimit me ujë në qytet.

• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për të mos i shkaktuar defekte.

• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit, ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here