Opozita në marshim, mesazhet mbeten tek Kryeministria

0
249

Edhe pse opozita ka nisur prej rreth një ore, marshimin e protestës, është kujdesur që mesazhet e qarta të saj, të mbeten ende në muret e kryeministrisë.

Ashtu si në tubimin e 11 majit, në muret e godinës qeveritare shkruhen mesazhet e opozitës së bashkuar.


“Kundër qeverisë së luksit për vete dhe mjerimit për njerëzit”, “protesto kundër varfërisë dhe papunësisë” – janë disa prej mesazh që shkruhen përmes video projektorit në muret e kryeministrisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here