Parisi bie nga ‘froni’, ky është qyteti ku bëhen më shumë foto për Instagram

0
291

Me arkitekturën e tij madhështore, artin dhe kuzhinën e klasit botëror,Parisi është një parajsë e Instagram-istat.

Por, si duket kryeqyteti i Francës ka rënë nga ‘froni’ i tij pasi vendi ku bëhen më shumë foto për Instagram është shpallur Londra.

Nju Jork-u mban vendin e tretë dhe pasohet nga Dubai, Stambolli, Jakarta e shumë vende të tjera.

Studimi, i cili listonte 50 vendndodhjet më për shfaqura në Instagram, u realzia nga Hoppa, dhe fokusohej në kategori selife, çifte, shopping dhe jeta e egër.

Destinacionet u listuan në bazë të herëve që ishin përmendur si hashtag në platformën e njohur të fotove dhe videove.

Në rastin konkret, Londra numëronte 118,539,020 hashtage ndërsa Parisi i qëndronte pas me 101,378,909 hashtage.

Burimi: UNILAD|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here