Jonida Maliqi e ka nisur me këmbë të mbarë performancën e saj në finale në skenën e “Eurovizion-it” në Izrael. Këngëtarja shqiptare ka shkëlqyer në këtë përfaqaësim para publikut europian i cili e priti dhe e përcolli me duartrokitje të shumta. Sigurisht që nuk duhet anashkaluar dhe koreografia e mahnitshme ku nuk mungoi as detaji shqiptar, ai i shqiponjës që u shfaq në ekranin led.

Kënga e Jonida Maliqit është vlerësuar maksimalisht edhe nga publiku dhe kjo shihet fare mirë në këtë sondazh nga sajti zyrtari i Eurovizion (lexo këtu).