Fotot e rralla të Shqipërisë së vitit 1991, nga martesat tek vajzat në arë e si muza frymëzimi…

0
369

Këto foto të rralla janë bërë nga fotografi Michel Setboun. Ishte viti 1991 dhe jeta e shqiptarëve ishte tronditëse dhe mjeruese…

Fotot janë publikuara nga Tema.

 

kom41

kom38

kom37

kom36

kom35

kom34

kom33

kom49

dem12

dem13

dem1

dem10

dem9

kom12-5

kom136

kom139

kom144

kom148

kom193

kom178

kom154

kom153

kom152

kom151

kom149

kom141

kom143

kom17

kom27

kom28

kom12

kom11

kom10

kom9

kom-8

kom7

kom6

kom5

kom-4

kom2

kom1

kom100

kom99

kom98

kom97

kom96

kom95

kom94

kom92

kom91

kom90

kom86

kom85

kom84

kom83

kom82

kom81

kom79

kom78

kom77

kom72

kom73

kom74

kom75

kom76

kom71

kom70

kom69

kom68

kom63

kom64

kom65

kom66

kom67

kom62

kom61

kom560

kom59

kom58

kom57

kom53

kom56

kom55

kom52

kom51

kom50

kom48

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here