FOTO/Magjia e vendeve të braktisura

0
213

Natalia Sobańska është një fotografe e talentuar dhe që eksploron zonat urbane. Polakja është e përqendruar kryesisht në fotografimin e vendeve të braktisura dhe të bukurisë së arkitektonikës.

Ka udhëtuar në Poloni, Itali, Malin e Zi, Rumani, Hungari,, Gjeorgji dhe vende të tjera për të përjetësuar bukurinë e godinave të braktisura.
Ajo shpjegon se pasioni i tij filloi kur ishte adoleshente, pasi u transferua jashtë qytetit me familjen e saj. Mungesa e aktiviteteve në qytetet, si kinemaja, pijetorja, parku e të tjerë, e bënë atë të ndjeshme ndaj artit. Dhe kështu ajo nisi që të zbulonte magjinë e vendeve të braktisura.

Top Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here