Rrjetet sociale janë bërë një pjesë e pandarë e jona dhe fatkeqësisht e kemi shumë të vështirë të ndahemi nga to. Pavarësisht se na marrin shumë kohë dhe janë bërë pothuajse të gjitha njësoj, prapë i kushtojmë një rëndësi shumë të madhe.

Është bërë e zakonshme tashmë në të gjithë botën që një stil i veçantë, të kthehet në trend nëpërmjet rrjeteve sociale, sidomos Instagram-it, rrjetit më të madh të shpërndarjes së fotografive.

Një trend i ri me fotografi është përhapur në internet dhe për këtë duhet të falenderojmë femrat VIP-e.

Bëhet fjalë për pozën flamingo sipas revista class dhe thjeshtë duhet të ngrini njërën këmbë lart dhe tjetrën ta mbani në tokë, e në këtë mënyrë krijohet forma e trekëndëshit. Ky pozicion është bërë mjaft i famshëm në Instagram, sepse i bën vajzat të duken më provokuese, por mund të fshehë edhe ndonjë defekt të këmbëve. Pra, tashmë e dini sekretin e fotove sensuale në verë: Thjesht flamingo!

collagefer.jpg