Pioneri i PS-se
Erion Brace e zbardhi skemen sesi i ka menduar Rilindja, ta nxjerre sa me publicitare votimin e 30 Qershorit nese larg qofte votime do te kete ne ate dite. “Sic i kemi ndare porosite, ne 30 qershor secili prej jush te sjelle nga 20 persona qe te votojne”- u dhjaks frojdianisht Brace ndersa si nje pioner shembullor mbante flamurin e krejt te madh perballe divjakasve. Tani, votime ne 30 Qershor ne kete vend nuk mund dhe nuk duhet te kete. Nese duan lufte, lufte le te kete. Nese duan ta bejne komunizem, komunizem nuk mund te kete. Gjuha zjarrevenese ne nje fushe me benzine mund te djege shume Shqiperine, por e sigurte qe vrulli i pare i flakes mesepari do ti djege me shume ata qe i fryjne mese shumti zjarrit. Historia nuk mund te perserise veten kurre me ne kete toke ose ne kemi maree fund si popull…
p.s…fryjini se do t’ia shikoni tymin kaçarrumave 🙂