Në rubrikën tonë të përditshme “Spring në Alpe” kemi zgjedhur t’iu sjellim “pak” nga perëndimi në Ranën e Hedhun në Shëngjin.

Perëndimi tek Rana e Hedhun në Shëngjin duket magjepsës dhe shumë i veçantë në raport me format e relievit të rërës dhe plazhit aty.

Një pamje e tillë përbën një arsye më shumë përse plazhi i Ranës së Hedhun duhet të jetë një destinacion i përzgjedhur nga turistët këtë sezon turistik.

AlpeNews.al ju sjell pamje nga perëndimi në Ranën e Hedhun në Shëngjin.