‘S’të njoha fare’: Ndjekësit zhgënjehen nga ndryshimi i Marinës

0
337

Kaq e madhe është forca e make up- it sa të shndërron rrënjësisht duke të dhënë një identitet të ri. Të tjerët? Do ta kenë të vështirë/pamundur të të njohin.

Kështu ndodhi me Marina Vjollcën e cila afro 2 javë më parë postoi këtë fotografi në Instagram.

Nisur nga dukja natyrale që e ka karakterizuar moderatoren ndër vite; tonet e errëta, hijëzimet në sy dhe buzët e konturuara e bënë Vjollcën të dukej si kushdo tjetër vetëm Marina jo.

Ky ndryshim nuk është pëlqyer aspak nga një pjesë e konsiderueshme e ndjekësve të saj. Mes Marinës së zakonshme, në dukje thuajse e palyer

dhe Marinës së grimuar “rëndë”, siç në përditshmëri shprehemi, komentuesit zgjedhin të parën.

Disa prej tyre madje kanë dyshuar për ndonjë ndërhyrje estetike të mundshme.

Duket se pavarësisht sofistikimeve të grimit, natyralja do të jetë gjithmonë pika e dobët e njerëzimit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here