Kryeministri Edi Rama vazhdon i pashqetësuar drejt 30 qershorit.

Ndjekësve të tij në Instagram u ka uruar mëngjesin me një filxhan kafeje që brenda ka të shkruar numrin 30 dhe që personifikon datën e zgjedhjeve vendore por edhe numrin e PS-së në fletën e votimit.

Si duket përmes filxhanit, ai ka ironizuar edhe kryetaren e LSI-së, që shpesh në deklaratat e tij thotë se Monika sheh filxhan.