Arti gjerman modifikon hartën e Europës, shikoni ç’i ka bërë Shqipërisë (FOTO/VIDEO)

0
66

Të gjithë e kemi parasysh “këpucën” me të cilën identifikojmë hartën e Italisë. Por çfarë formash të tjera mund të imagjinojmë për të mbajtur mend vendet e tjera të Evropës? Kjo është pyetja që përdoruesi gjerman i “YouTube” Zackabier bëri në videon e tij “Evropa sipas njerëzve kreativë”, dhe disa nga përgjigjet janë qesharake.

Kështu Zackabnier rimagjinon 48 vende evropiane. Disa nga ilustrimet janë të thjeshta ndërsa të tjera janë më të hollësishme dhe më komplekse. Në rastin e Shqipërisë, duket se Zackabier ka shfrenuar imagjinatën.

Marrë nga Bored Panda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here