Himarë/ Aktivistë patriotë kanë fshirë simbolet dhe shkrimet raciste

0
199

Pak ditë më parë disa të rinj të vetëquajtur grekë kanë shkarravitur muret e kalasë në Himarë.

Ata kanë përfituar jo vetëm nga errësira, por edhe nga vendndodhja e kalasë e cila është pothuajse e braktisur duke shkarravitur muret.

Për ngjarjen në fjalë nuk ka reaguar as bashkia dhe as Ministria e Kulturës, e cila ka në juridiksionin e saj edhe kështjellat.

Sot, punën e bashkisë apo të ministrisë e bënë djemtë patriot të grupit “Vendi im”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here