Emrat më të bukur për bebet që lindin në vjeshtë

0
349

Shtatori është muaji i parë i vjeshtës, por edhe muaji i parë që lajmëron sezonin e ri, ndaj për fëmijët që lindin në këtë stinë ka me qindra-mijëra emra unikë që lidhen me natyrën, frutat dhe stinën e artë. Gjithmonë e më shumë prindërit janë të prirur të gjejnë emra të thjeshtë dhe unikë për të lindurit e tyre.

Herë me bashkime, herë me shkurtime e herë me emra simbol që lidhen me religjionin, emrat universalë janë vërtet të panumërt. Shikoni disa prej atyre që lindin gjatë stinës së vjeshtës:

Amber

Aki / Atika

Aster/ Asterja

Aurelia

Bruna

Baiza

Bruno

Daphne

Dory

Hazan/ Hazana

Hazel

Laurel (unisex)

Linden

Lenol

Orla

Opal

Raven

Rhea

Rory

Royan

Rubin

Rustin

Saphire/ Safiri

Sienna

Ivy/ Ivi

Haven/a

Goldi(e)

Briar

Celeste

Oktavia

Rowan

Nova

Stinna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here