1 milion fëmijë meditojnë për paqen botërore

0
149

1 milion fëmijë janë duke medituar për paqen botërore në tempullin Phra Shammakaya të Tajlandës.

Meditimi funksionon vetëm për individin me paqe të brendshme, jo për njerëz të babëzitur dhe të korruptuar; ata nuk kanë zemër dhe shpirt, asgjë nuk do të ndodhë tjetër por luftë prej tyre.

Të kesh mendime paqësore dhe fisnike është e shkëlqyeshme pasi krijon gjendje pozitive, por në të njëjtën mënyrë duhet të mësosh të jesh aq i fortë sa që forcat e liga nuk sulmojnë dhe e mbajnë veten mbi pushtetin. Ju duhet të jeni në gjendje të mbroni veten.

Ne mund ta ndryshojmë botën duke bërë punën e brendshme, meditimi është çelësi për të zhbllokuar potencialin e plotë, shpërndarjen e egos dhe zgjimin e forcës jetësore të jetës që rrjedh tek të gjithë ne në të gjitha kohërat.

Ne jemi qenie të përbëra nga dashuria dhe ndriçojmë më shumë dritë në punën e brendshme, sa më shumë ngremë frekuencën e njerëzimit dhe tokës amë. Ne jemi një kolektiv global i lidhur plotësisht me njëri-tjetrin në mënyra se si vetëm disa e kuptojnë vërtet, ajo që nxjerrim është ajo në të cilën rikthehemi sërish, kaq e thjeshtë.

LIGJI UNIVERSAL; Le të bashkë-krijojmë realitetin tonë sot së bashku si një racë njerëzore. Jo të ndarë sipas racës, fesë, ngjyrës, seksit, kufijve. Ne të gjithë jemi njerëz, kujtojmë që së bashku jemi një. Nëse zgjedhim të punojmë së bashku, mund ta kthejmë këtë planet në një kohë shumë të shkurtër. Tani është koha që të ngriheni dhe të mbrojmë të drejtën e një bote paqeje dhe dashurie.

“Përqendrohuni në dritë, ju jeni drita”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here