E ëndërronte këtë ditë edhe me babin e ndjerë, vëllezërit surprizojnë motrën në ditën e dasmës

0
192

Ka tre vjet që babai i Kaley West Young u nda nga jeta si pasojë e sëmundjeve të zemrës, por falë vëllezërve të adhurueshëm, ai ishte ende disi i pranishëm në ditën e saj të dasmës.

Tre muaj para dasmës së Kaleyt, vëllai i saj Kevin e dinte se babai i tij do ta humbasë vallëzimin tradicional të babait dhe vajzës, kështu që planifikoi diccka për ta bërë realitet.

Kevin bari bashkë katër vëllezërit për të kërcyer me motrën në dasmë. Jo vetëm kaq, ata luajtën këngën “Fathers & Daughters” nga Michael Bolton, të ndërthurura me klipet e vjetra audio dhe videot në shtëpi të babait të tyre kur ishte gjallë dhe Kaley-t.

Në ditën e dasmës, gjithçka u ekzekutua në mënyrë të përkryer dhe Kaley ishte e rrethuar me dashuri dhe kaq shume emocione nga surpriza e përzemërt.

 

© 2018, Pozitivi. All rights reserved.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here