Porositi ujë në restorant dhe la 10,000 dollarë bakshish

0
137

Një burrë hyri në një restorant në Karolinë të Veriut dhe kërkoi dy shishe ujë. Asnjë ushqim, asnjë pije tjetër, vetëm dy ujë dhe la një bakshish 10,000 dollarë.

Pronari i Sup Dogs Brett Oliverio tha për The Neës & Observer se burri kishte pirë disa gllënjka, pastaj ka lene 10,000 $ në tavolinë, me një shënim ku thoshte “faleminderit për ujin e shijshëm”.

“Kam parë bakshishe vërtet të mëdha, por jo 10,000 dollarë, një herë në jetë, nuk do të ndodhë kurrë më”, tha Oliverio.

Rezulton se klienti bujar është një personalitet i njohur në YouTube i quajtur Z. Beast. Ai filmoi reagimin e kamerieres kur mori bakshishin dhe u largua.

Oliverio tha se kamarierja, e cila “lëkundej duke llogaritur paratë”, mbajti një pjesë të tyre dhe ndau pjesën tjetër me stafin. Videoja me reagimin e kamerieres ende nuk është postuar në youtube.

© 2018, Pozitivi. All rights reserved.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here