Arta Marku kërkon nisjen e hetimeve për Niko Peleshin

0
124

Kryeprokurorja Arta Marku ka kërkuar nisjen e hetimeve për ish-ministrin Niko Peleshi, lidhur me skandalin e futjes së silikonëve të ndaluar në vendin tonë, në kohën kur ai ishte në krye të Bujqësisë.

Kujtojmë se prej disa ditësh është denoncuar rihedhja në treg e “Silikon Mix”, që sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit, është bërë më urdhër të paligjshëm nga ana e ish-ministrit Peleshi.

Me këtë veprim ish-ministri i bujqësisë, Niko Peleshi, nuk ka shkelur vetëm ligjin, por vlerat morale dhe mbi të gjitha ato humane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here