(FOTO) Quhet Ryan Gibson dhe është një fans i Bayern Munich dhe Gjermanisë…

0
198

Siç mund ta shihni në foto, njëri sy i tij është xham me logon e klubit gjerman! Motivi? Nuk është i çmendur Ryan jo, por në mars të vitit 2016, për shkak të një sëmundje të keqe humbi syrin dhe nga ai moment vendosi që aty të mbante logon e klubit të zemrës!
#MIASANMIA 🔴⚪🔵

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here