Një burrë përdor mesazhet e rrugës së qytetit për të bërë mijëra njerëz të qeshin

0
176

Kur Vince Rozmiarek filloi vullnetarisht si menaxher zyrtar i bordit të mesazheve në rrugët e bashkësisë gjashtë vjet më parë, me siguri nuk mendoi se kjo do ta bënte atë të famshëm ndërkombëtarisht.

Rozmiarek i cili jeton në qytetin e vogël të Indian Hills, Kolorado me një popullsi prej rreth 1.000 njerëz thotë se e mori punën në vitin 2013 sepse kishte mjaftueshëm kohë pasi të tre fëmijët e tij ishin rritur dhe ai u largua nga shtëpia.

Fillimisht, ai e mori punën e tij shumë seriozisht dhe përdori autostradën për të shfaqur mesazhe përkatëse për komunitetin.

Sidoqoftë, ai vendosi të argëtohej pak duke përdorur tabelën e mesazheve për të bërë humor për qytetarët. Pas kësaj, ai nuk mund të rezistonte duke ndarë më shumë shaka me komunitetin.

Duke përdorur librat e tij me shaka, babai 56-vjeçar filloi të përdorte tabelën e mesazheve për të lënë punime zbavitëse për fqinjët, të tilla si “Unë kërkova përkufizimin e errësirës; nuk ishte shumë e qartë dhe “Unë bëj periodikisht punime të këqija të shkencës”.

“Natyrisht, unë jam një burrë që kohën e kam në duart e mia”, i tha ai Ëashington Post. “Tre fëmijët e mi janë rritur të gjithë dhe njerëzit mund të përdorin diçka për të buzëqeshur. Prandaj mendova që pse të mos e bëj”.

Ai gjithashtu thotë se përpiqet të shmangë bërjen e shakave politike ose fyese, në mënyrë që të mos tjetërsojë asnjë prej lexuesve të tij.

Deri në vitin 2015, banorët e Indian Hill ishin të vetmit që kishin besim te shakatë e tij, por më pas një nga fqinjët e tij u ndje i frymëzuar për të krijuar një faqe në Facebook, në mënyrë që të mund të ndante shakatë e tij me botën.

“Unë doja që ai të ishte në gjendje të postonte … shakatë e tij për të gjithë që ta shijonin”, i tha ajo The Post. “Punimet e Vince janë absolutisht të shkëlqyera. Ai do të më shkruajë tani dhe pastaj me të reja dhe unë thjesht vdes duke qeshur”.

Që nga krijimi i faqes Indian Hills Community Sign në Facebook, fotot e shkimeve humoristike të Rozmiarek kanë rrëmbyer më shumë se 84,000 ndjekës nga 54 vende.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here