Pamjet qe do shihni ne videon me poshte, jane regjistruar në një dyqan në Vlorë. Në pamje të parë gjithçka duket në rregull, klientë që hyjnë në dyqan dhe blejnë.

Por nëse shihni më vëmendje videon, diçka nuk shkon; një prej djemëve vjedh dy byrzylkë. Pamjet u publikuan nga ‘BalkanWeb’ e cila raporton se hajduti është një italian, i cili kishte ardhur me pushime në Vlorë. Pasi shitësja i tregon disa bixhuteri, ai si me stil merr në dorën e mjatë dy byrzylykë dhe pasi del i fut ato me dorën e djathtë në xhep.