URIME! Kancelarja Gjermane Angela Merkel me këtë lajm i gëzoi gjithë Shqiptarët!

0
786

URIME! Kancelarja Gjermane me këtë lajm i gëzoi gjithë Shqiptarët Danke Angela!

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 janari do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.

Ky informacion është shpallur zyrtarisht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së.

Kjo do ishte dëshira me e madhe e shqiptareve, shpresojme te realizohet ndonjehere .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here