12-të personazhe të Disney të bazuara në njerëz real

0
155

Gjatë historisë, Disney ka krijuar histori të mahnitshme që kanë qenë pjesë e jona që nga fëmijëria. Shumë nga personazhet aty janë bërë të preferuarit tanë dhe disa prej tyre janë me të vërtetë afër zemrave tona.

Megjithatë, ajo që ju ndoshta nuk e dini është se shumë prej tyre ishin të bazuara në njerëz të vërtetë dhe në disa raste, në njerëz të famshëm.

Më poshtë ju tregojmë një përzgjedhje të karaktereve ikonike të Disney që u krijuan në bazë të njerëzve të famshëm dhe t’i krahasoni me ata që shërbyen si frymëzim për sjelljen e tyre në jetë.

The 4 vultures — The Beatles

Maleficent — Eleanor Audley

Jessica Rabbit — Rita Hayworth

The Mad Hatter — Ed Wynn

Edna Moda — Linda Hunt

Scat Cat — Louis Armstrong

Dr. Facilier — Michael Jackson

Ariel — Alyssa Milano

Ursula — Divine

Alice — Kathryn Beaumont

Cruella de Vil — Tallulah Bankhead

Snow White — Marge Champion

/klankosova/ KultPlus.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here