Të gjithë në sulm, paratë po bien nga qielli…[FOTO/VIDEO]

0
122

Njerëzit vërsulen për paratë e hedhura nga këmbana e kishës katolike. Dhe ky ritual i çuditshwm ndiqet prej 50 vitesh në qytetin e vogël Guarambare në Paraguaji.

Në ceremoninë e mbajtur cdo vit, nga këmbënarja e kishës katolike hidhen para nga besimtarët frekuentues të saj, që shprehin në këtë mënyrë mirënjohje ndaj Shën Mërisë.

Këta njerëz besojnë se ajo i ka dhuruar fat të mbarë gjatë vit duke i sjellë sukses në biznes apo shëndet të mirë, dhe në mënyrë simbolike, tregojnë mirënjohje duke ndarë dicka me të tjerët.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here