“Të çaj në dysh…”, vajza përballet me të dashuren e të atit prej 23 vitesh, ndërpritet emisioni, situata del jashtë kontrollit

0
240

Vetëm një javë më parë në rubrikën “Shihemi në gjyq” të programit “E diela shqiptare”

Në Tv Klan një nënë u përball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës.

Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim.

Ajo tregoi se kishte marrë vesh për martesën dhe fëmijët e tij 3 pas tre vitesh lidhje me të dhe i kishte kërkuar ta ndërprisnin marrëdhënien, por ai e kërcënon duke i thënë:

“Unë të vras nëse ti ikën”. Kështu bashkëjetesa vazhdoi për 23 vite.

Në seancën e kaluar u folën edhe shumë fjalë për familjen tjetër, ku u përmend Flora, bashkëshortja e Gëzimit dhe vajza Denisa.

Të indinjuara ata donin ta sqaronin këtë situatë dhe sot në “Shihemi në gjyq” u përballën me njëra-tjetrën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here