Foto-Lajm/ Shfaqet protestuesi epik në Shkodër dhe ka një mesazh…

0
249

Dilaver Nela, i njohur gjerësisht si “njeriu i tepsisë” ka protestuar edhe sot i vetëm dhe krejt paqësisht.

Në duar, protestuesi mban një pankartë, në të cilën shkruhet:

“SHKODËR PËR TË MIRË PAS SODIT! ME KËTË KLASË POLITIKE KUSARE 30 VJEÇARE”.

Nela u bë i njohur gjatë protestave të opozitës, me stilin e veçantë të të protestuarit ku kritikon të gjitha palët politike dhe sistemin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here