Sot hyjnë në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 lekëshe

0
102

Sot dalin në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 Lekë.

Ndërkohë që edhe kartëmonedhat e vjetra do të vijojnë të mbeten në qarkullim për t’u tërhequr nga Banka e Shqipërisë gradualisht kur janë të dëmtuara dhe të papërdorshme.

Kartëmonedhat kanë një prerje të ndryshme, ndërkohë që figurat historike të vendosura në to janë të njëjtat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here