Të ndarë jemi si një pikë uji që mund ta shkelë gjithkush, ndërsa bashkë kthehemi në një oqean që mund të fshijë gjithçka, çdo padrejtësi – Marin Mema

0
144

Të ndarë jemi si një pikë uji që mund ta shkelë gjithkush, ndërsa bashkë kthehemi në një oqean që mund të fshijë gjithçka, çdo padrejtësi.

Kemi nevojë të jemi bashkë, të qëndrojmë bashkë, të lëmë ndasitë e të shohim të ardhmen.

Ne nuk kerkojmë urrejtje, as ekstremizma, por thjesht dhe vetëm drejtësi. Asgjë më shumë” Fjalë zemre mes mijëra shqiptarëve në New York

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here