Zgjedhjet e parakohshme, Gent Cakaj voton në Kosovë

0
91

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj ka votur në Kosovë, teksa procesi i votimit ka nisur që prej orës 07:00.

Cakaj ka shprehur vullnetin e tij me votë, pasi është qytetar i Kosovës. Cakaj votoi në shkollën “Shtjefën Gjeçovi”, në Prishtinë.

“Unë jam qytetar i Shqipërisë dhe Kosovës, por unë ndaj shqetësimin për të ardhmen e vendit tim. Vota këtu është pasqyrë e një fakti shumë më të përgjegjshëm. Unë jam sot këtu thjesht si qytetar i Kosovës”, ka thënë Cakaj pas votimit.

Ka ndodhur shpesh që politikanët kosvarë të votojnë në Shqipëri, mirëpo, kjo është hera e parë që një zyrtar i lartë i qeverisë shqiptare të votojë në Kosovë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here