15 Fotot që të Bëjnë t’ua Vësh Vizën Blerjeve Online Përgjithmonë

0
143

Për fat të keq, pritshmëritë e njerëzve nuk përmbushen gjithmonë dhe nuk funksionon gjithmonë gjithçka sipas planit.

Përdoruesit e internetit ndajnë vazhdimisht rastet e tyre qesharake si marrja e një qilimi shumë më të vogël se sa pritej apo marrja e një vendi pa dritare në një avion.
Pothuajse të gjithë ne kemi përjetuar situata qesharake si këto.

Gjëja kryesore është të mos shqetësohemi dhe të vazhdojmë përpara me një buzëqeshje duke pasur parasysh që të jemi më të vëmendshëm herën tjetër.

Një “kovë” me karamele që rezultoi të jetë shumë më e vogël se sa pritej

“Nëna ime porositi online për nipin një çantë shpine për shkollë dhe kjo është ajo që erdhi”.

Kur po mendoje se do të notoje në një pishinë të stërmadhe:

Kjo shtëpi dukej pak më e madhe në sitin që e reklamonte pronën me qera.

Dëshmia se është shumë më mirë të kërkoni vetëm ndihmë profesionale:

Kjo duket si një maskë ideale për Halloween…

A mund të ndodhë që ky model flokësh të duket më mirë nga një kënd tjetër?

Dukej shumë më e lezetshme në paketim.

Duket se këto çizme për motor do të ishin të përsosura për të punuar në kopsht

Një tjetër dëshmi se nuk duhet t’i besojmë paketimit:

Ky pasagjer zgjodhi një sedilje me dritare, por vetëm dritare që nuk kishte aty. Ama stjuardesa ia gjeti një rrugëdalje…

“Hapa një kanaçe me bishtaja por brenda kishte domate.”

Mos harroni të lexoni gjithmonë përshkrimin dhe të kontrolloni madhësitë. Përndryshe, mund të merrni shumë më pak se sa keni menduar…

Po ju, a keni pasur ndonjëherë situata të ngjashme në jetën tuaj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here