Kjo është lista me emrat më të pëlqyer për vajza për 2020

0
570

A duhet të zgjidhni një nga emrat më popullor për fëmijë të këtij viti? Apo doni të shkoni përtej tendencës dhe të zgjidhni diçka që pritet të jetë super trend për 2020?

Po sikur tju themi që kanë dalë në qarkullim emrat e bebeve që kanë dalë nga listat vite më parë? Nëse do të lindni në vitin 2020 foshnjën tuaj, ju ende jeni në kohë për të gjetur emrin e duhur.

Mund ta merrni këtu dozën e frymëzimit që ju duhet bazuar në parashikimet që nxjerrin se cilët do të jenë emrat më dominues për vitin pasardhës bazuar në numrin e klikimeve dhe pëlqimeve në çdo faqe në rrjetet sociale.

Pra, me fjalë të tjera cilat emra vajzash pritet që të dëgjoni më shumë gjatë vitit të ardhshëm?

1. Elsie

2. Margot

3. Cornelia

4. Emilia

5. Mila

6. Thea

7. Willa

8. Arabella

9. Violet

10. Astrida

11. Amara

Focus24.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here