Si të zbuloni ku është prodhuar telefoni juaj?! Kjo është mënyra

0
122

Keni një celular të ri por nuk e dini në cilin vend është prodhuar ndërsa jeni kuriozë ta mësoni!? Tashmë është zbuluar mënyra.
Shkruani *#06# dhe bëni call në celularin tuaj.

Do ju shfaqet një numër i gjatë me shumë shifra. Numri i 7 dhe i 8 në radhë tregon se ku është prodhuar celulari juaj.

00: Telefoni juaj është prodhuar në vendin origjinal të pajisjes. (Apple SHBA, Samsungu i Koresë së Jugut, …)
01 ose 10: Telefoni juaj është prodhuar në Finlandë
02 ose 20. Telefoni juaj është prodhuar në Emitares
03 ose 30: Telefoni juaj është prodhuar në Kore
04 ose 40: Telefoni juaj është prodhuar në Kinë
05 ose 50: Telefoni juaj prodhohet në Brazil, Shtetet e Bashkuara ose Finlandë
06 ose 60: Telefoni juaj prodhohet në Hong Kong, Kinë ose Meksikë
08 ose 80: Telefoni juaj prodhohet në Gjermani
13: Telefoni juaj është prodhuar në Azerbajxhan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here