Ka plot 5,000 orë në shtëpi, i moshuari pritet të kalojë 5 orë duke u kthyer akrepat të gjithave

0
164

Një i moshuar që ka një dashuri të veçantë për orët pritet që të kalojë 5 orë të mira duke u kthyer akrepat e 5000 të tillave që ka në shtëpi.

75-vjeçari Roy West, ka koleksionuar orë për gati 40 vite dhe me to ka mbuluar pothuajse çdo centimetër hapësirë në muret e shtëpisë së tij.

West ka më shumë se 30 orë që vendosen pranë shtratit, 60 i ka në tualet dhe me qindra të tjera që i ruan në vende të ndryshme.

Duke qenë se ora do të ndryshojë mëngjesin e së dielës, Roy do ta kalojë nantën e së shtunës duke çuar një orë mbrapa gjithë koleksionin e tij.

Vitin e shkuar i moshuari ia delegoi si punë të shoqes, por asaj iu deshën tre ditë që t’i përfundonte kështu që vendosi ta marrë vetë situatën në kontroll.

Burimi:Metro|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here